Nytt jobb och pollenproblem!

I slutet av mars slutade jag på mitt förra jobb på demensboendet, och första veckan i april började jag arbeta på administrationen på Trelleborgs sjukhus, prata om omställning!
Jag jobbar med ett projekt som ska bygga upp en modern vårdavdelning för våra gamla och multisjuka invånare.
Från att ha sprungit hit och dit från morgon till kväll, så har jag nu landat i en skön kontorsstol och ett läs-och skrivjobb.
Kan inte säga att det är avslappnat och lugnt heller, hela tiden måste jag fundera och jämföra, skriva och analysera. Många bredvidgångar på olika avdelningar, intervjuer, schemafunderingar, möten.
Lite mysigt är det att göra en mumsig lunchlåda med olika sallader varje dag.

Jag fick ju en olivbuske i avskedspresent av min kollegor, och planen var att ställa ut den förra helgen, men då slog vädret om och det blev minusgrader på nätterna, och vinden var riktigt isig. Så busken fick stanna kvar inomhus, och nu har blommorna öppnat sig och det bara dröser pollen överallt, vågar inte röra busken! Hilfe!
Den får väl stå och avpollenisera sig en vecka till, nattemperaturen ska ligga på 2-3 plus, så det känna liiiite för kallt, även om plantan står under tak. Den dör säkert inte av lite kyla men dagarna får nog bli lite varmare först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *